arjuna love uols

Friday, October 12, 2012

Belaian Yg Manja


Suami sentiasa mengidamkan belaian isteri. Tangan isteri mengurut manja kaki yang lenguh atau sekadar mengusap belakang atau lengan ketika menonton televisyen sudah membuatkan suami berasa sangat disayangi.


Belai rambut suami ketika dia sedang beristirehat, atau jika rajin carikan uban yang ada. Sudah pasti lembut hati suami dan akan timbul rasa kasih sayang yang mendalam terhadap isteri.


Tengok-tengokkan jari jemari suami, adakah kukunya bersih dan sudah dipotong rapi? Bagaimana keadaan kulit suami? Kalau kering sapukan losyen, kalau pening urutkan kepala. Pastikan suami dijaga rapi dari hujung rambut hingga hujung kaki.

Jangan menganggap dengan melakukan perkara begini akan menjatuhkan taraf isteri atau merasakan si suami perlu tahu menjaga diri sendiri. Tentu sekali mereka tahu menjaga diri tetapi dengan memanjakan suami cara ini akan menjadikan suami anda terasa seperti seorang yang sangat istimewa. Pasti dia akan begitu menghargainya..

Penyakit cinta yang amat menyakitkan adalah mencintai orang yang mencintai orang lain. Cara bercinta yang paling selamat ialah bukan dengan mengawal cinta itu dari hilang, tetapi bersedia untuk kehilangannya. Jangan berkahwin dengan orang yang anda boleh hidup bersamanya. Tetapi, berkahwinlah dengan orang yang anda tidak boleh hidup tanpanya...LOVE UOLS

No comments:

Powered By Blogger