arjuna love uols

Friday, November 16, 2012

Terima kasih kpd sahabat blogger


Blog ini terhasil kerana aku ingin berkongsi cerita, pengalaman, pengetahuan dan apa sahaja; baik yang dialami diri sendiri mahupun orang di sekeliling. Kita mampu belajar dan memperoleh sesuatu daripada setiap makhluk di muka bumi ini dan setiap kejadian yang berlaku pasti ada yang tersirat di sebaliknya. Kerana itu aku memilih ILHAM BICARA kerana setiap objek, perkara dan kejadian itu memberi ilham untuk aku berbicara...

Persahabatan ibarat satu janji yang dibuat dalam hati.Tak dapat ditulis, tak dapat dibaca.Namun takkan terpisah dek jarak, takkan berubah dek masa.Ukhuwah ibarat sebuah rumah, walau tak cantik, walau tak mewah, yang paling penting kita bahagia di dalamnya.persahabatan Itu Ibarat Tangan Dengan Mata, Dikala Tangan Kita Sakit Dan Terluka, Maka Mata Akan Menangis,,Dan Apabila Mata Menangis, Tanganpun Akan Menghapuskan Air Mata


terima kasih kepada sahabat2 blogger yang menjadi follower blog aku ni yang tak seberapa, selama ni aku ingat hanya syok sendiri tapi setelah mendapat feed back dari sahabat2 semua aku makin bersemangat untuk meneruskan bidang blogger ini, terima kasih sekali lagi kepada yang suka..yang tak suka dan yang tak berapa nak suka dengan aku, kepada yang sayang dan juga yang tak berapa nak sayang kat aku hehehehe anyway love uols

2 comments:

najmeenazam said...

blogwalker di siniiii. kalau nak gelak gelak drop by okay ? http://najmeenazam.blogspot.com/

Izzat Eshak said...

Nak follow jugak sahabat blogger yang lain =)